Välkomna till ENA Hundcenter dagis
Vi ser till att din hund trivs!

Lite allmän information av vårt dagis

Hos oss är hundarna i umgänge med andra hundar i väl sammansatta grupper, med uppsikt och skötsel av kunnig personal som alltid är närvarande. 

Krav vi har hos oss är att hunden är till fullo vaccinerad inkl. det viktiga vaccinet mot kennelhosta. Hunden skall vara chipmärkt och registrerad hos jordbruksverket.

Vi tillämpar en provmånad för att se om hunden trivs här, inte är aggressiv mot människa eller hund och fungerar bra med den tilldelade gruppen. Det är viktigt att hunden efter en invänjnings period kan koppla av inne och fungera i box med sin grupp. Om er hund anpassar sig bra så löper kontraktet vidare.

Rastningarna sker i vår hundgård gruppvis tillsammans med personal. De rastas 2 ordentliga gånger, en på förmiddag och en på eftermiddag. Det är nyttigt för en hund att få tillhöra och fungera i en flock med andra hundar. Vi erbjuder hundarna möjligheter till att få tillhöra en flock, busa, mysa, leka fritt och få lära sig det viktiga hundspråket. Vi lägger stor vikt i att alla hundar ska trivas och vara trygga i sina tilldelade grupper.   

Behöver hunden äta frukost eller lunch här så tar man med egen mat. Frukost serveras mellan kl 7-8.

Efter alla grupper har varit ute i rastgården är det dags för en timmes vila mellan kl 11-12. Vi släcker ner under vilan och hundarna ska kunna vila ordentligt utan några störningar. Kl 12 påbörjar utfodring av lunch och därefter eftermiddagsrastningarna. Under dagen er hund vistas hos oss kan hon/han bli badad, klippt och få sina klor klippta. 

OBS! Vi har kastreringskrav på hanhund pga löptikar hos oss är välkomna. 

 

Skriva upp sig på kölista

 Är ni i behov av hunddagis så är ni välkomna att ringa, maila eller komma förbi och prata med oss. Är ni intresserade skriver vi upp er på vår kölista och vi kontaktar er när/om det finns plats i lämplig grupp för er hund. När ni fått plats hos oss bokar vi in ett besök då ni får komma och titta hur vi har det och se blivande hundvänner, därefter ordnar vi avtal om ni känner er nöjda och vill anlita oss! 

 

Öppettider

Öppet vardagar 06.30 - 18.00

Röda dagar & aftnar stängt
 
Inlämning 06.30 - 09.30
Hämtning 15.00 - 18.00 
  
Dagisavgift 3000:- /månad betalas i förskott via autogiro.
 
Vi har stängt tre veckor under året fördelat på två veckor under sommaren & en vecka på vintern, man betalar sin månadsavgift under hela året för att behålla sin plats.  
 
Uppsägning sker skriftligen med en månads uppsägningstid (hel kalendermånad gäller) 

 

Facebook

    
Gå gärna in och följ vår Facebook sida!
 

Kontakt

Ena Hundcenter Magasinsgatan 16
Enköping
74935
0705744381 enahundcenter@hotmail.com